بسیاری از ما در درجه اول بر روی تصفیه آبی که می نوشیم یا برای پخت غذا استفاده می کنیم، تمرکز می کنیم. اما به ندرت به تمیز کردن مخزن آب که در آن آب ذخیره می شود توجه می کنیم
بسیاری از ما در درجه اول بر روی تصفیه آبی که می نوشیم یا برای پخت غذا استفاده می کنیم، تمرکز می کنیم. اما به ندرت به تمیز کردن مخزن آب که در آن آب ذخیره می شود توجه می کنیم و هر روز از آب مخزن برای مسواک زدن و حمام، برای شستشو لباس و سایر کارهای خانگی استفاده می کنیم.
هر چند که با انتخاب مناسب مخزن آب شرب، می توان این مشکل را تا حد زیادی کاهش داد اما به هر حال، تمامی اقسام مخازن آب اعم از مخازن آب فلزی، استیل، مخزن پلی اتیلن ، فایبرگلاس و … بعد از مدتی رسوباتی به همراه آب لوله کشی شهری وارد مخزن آب شده و موجب می شود، جلبک ها و باکتری ها در این آب رشد و پرورش می یابند، آن را آلوده می کنند و در نهایت می توانند ما را بترسانند. و به همین سادگی جهل ما ممکن است بر سلامتی خانواده ما تاثیر بگذارد.اهنیت این موضوع وقتی مشخص می شود که سازمان بهداشت جهانی برای مبارزه با بیماری های خطرناک و مسری شستشو و نظافت مخازن آب را در دستورالعمل های خود قرار داده است.
مطلبی دیگر: انتخاب مخزن مناسب
از این رو، تمیز کردن مخازن آب شرب امری بسیار مهم و ضروری است و باید حداقل یکبار در سال انجام شود. البته این به کیفیت آب خانه ها نیز بستگی دارد. اگر آب سخت و TDS آن زیاد باشد، رسوب بیشتری درمخازن جمع خواهد شد و نیاز است که بیش از سالی یک بار مخزن آب رسوب زدایی و گندزدایی شود.
بسته به اندازه، جنس، شکل و نحوه نگهداری مخازن آب روش های گوناگونی برای تمیز کردن مخازن آب وجود دارد. اما بی شک مراحل اصلی آن ثابت است.
مراحل اصلی در تمیز کردن مخزن آب عبارتند از:
مرحله 1: در مرحله اول باید محیط اطراف مخزن و بالای مخزن تمیزشود.
مرحله 2: ابزارهای مورد استفاده در فرآیند تمیز کردن مخزن، می بایست ضد عفونی شوند.
مرحله 3: آب و لجن از مخزن با استفاده از پمپ لجن خارج شوند.
مرحله 4: خاک، رسوبات، قارچ و لکه ها را می توان به روش دستی از مخزن حذف کرد.
مرحله 5: دیوار، سقف و کف تانک باید با استفاده ازآب فشار بالا شسته شود.
مرحله 6: گاهی از پمپ خلاء استفاده می شود تا از پاک شدن تمام آلودگی اطمینان حاصل شود.
گام 7: مخزن با اسپری ضد باکتری یا سفید کننده مایع ضد عفونی می شود.
گام 8: در این مرحله، مخزن از آب پر می شود که از طریق عبورآب از شیرها لوله های متصل به آن ضدعفونی شوند.
مرحله 9: آب مخزن از طریق شیرها برای خشک شدن تخلیه می شود.
مرحله 10: در نهایت مخزن تمیز است و برای پر کردن آب جهت مصرف دوباره درشبکه خانگی آماده می باشد.
در نهایت شرکت رادکیان صنعت سها آماده است تا با ارائه آخرین اطلاعات در زمینه های مختلف خرید مخزن به شما این امکان را دهد تا کمترین هزینه را برای شستشوی مخازن آب صرف کنید. مخازن آب GRP، از حمله مخازن کامپوزیتی نگهداری و ذخیره آب آشامیدنی هستند که مشکلات رسوب و جلبک در آن ها به حداقل رسیده و نسبت به سایر مخازن، در دوره های زمانی طولانی تری نیازمند شستشو خواهند بود. شما می توانید با تهیه یکی از انواع مخازن کامپوزیتی، مخازن frp و یا مخازن GRP خود را به دردسر کمتری دچار کنید....
همچنین بخوانید:
نکات مهم در نگهداری آب آشامیدنی